ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

1η Πρόσκληση Τετάρτη 15-1-2020 και ώρα 9:00 π.μ.

Πρόσκληση Τετάρτη 29-1-2020 και ώρα 9:00 π.μ.

24-1-2020: Δημοτικά Ιχθυοροφεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ"

Ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως με το τέλος της αλιευτικής περιόδου, το Κατάστημα Πώλησης των αλιευμάτων από τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία που λειτουργούσε επί της οδού Αρ. Βαλαωρίτη 18 στην πόλη της Λευκάδας, αλλάζει διεύθυνση. Με την έναρξη της νέας αλιευτικής περιόδου (Ιούνιος 2020), η Πώληση των αλιευμάτων θα γίνεται από τις εγκαταστάσεις των Ιχθυοτροφείων στο δρόμου του Κάστρου κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

  Δελτία Τύπου
23-1-2020: Διακοπή υδροδότησης

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο ημέρα Παρασκευή 24-01-2020 θα γίνει διακοπή νερού από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στην Απόλπαινα λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Αναπαύσεως. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Δελτία Τύπου
23-02-2020: Δελτίο Τύπου για αγορά παραγωγών έτους 2020

   Σας ενημερώνουμε ότι, οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για θέση στην αγορά παραγωγών πρωτογενών προϊόντων γης, αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας στην πόλη της Λευκάδας θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 να προσκομίσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου (άδεια παραγωγού, προϊόντα που παράγονται ανά καλλιεργητική περίοδο κλπ) προκειμένου να γίνει η κατανομή τους στις υπάρχουσες θέσεις, με βάση την προβλεπόμενη μοριοδότηση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
10-1-2020.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το πέρας της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον κ. Λεωνίδα Πάλμο, κάτοικο Η.Π.Α. με καταγωγή από το Κατωχώρι Λευκάδας, για την γενναιόδωρη προσφορά του προς το Δήμο και τους κατοίκους της Λευκάδας. Ο κ. Πάλμος προχώρησε σε δωρεά του εντυπωσιακού δέντρου 14 μέτρων της κεντρικής πλατείας και του φωτισμού με πάνω από 30,000 φωτάκια, καθώς επίσης και των 400 δώρων που μοιράστηκαν στα παιδιά στην χριστουγεννιάτική εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου. Ευχαριστούμε τον κ. Λεωνίδα Πάλμο μέσα από την καρδιά μας για την γενναιοδωρία του και του ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία για αυτόν και την οικογένειά του.

  Δελτία Τύπου
3-01-2020."ΕΛΛΑΔΑ 2021": Υποβολή και αξιολόγηση προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα apply.greece202

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

"ΕΛΛΑΔΑ 2021": Υποβολή και αξιολόγηση προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα apply.greece2021.gr.

Πατήστε ΕΔΩ,ΕΔΩ&ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
30-12-2019:Δελτίο Τύπου Χριστουγενιάτικης δράσης Κοινωνικών Δομών

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι δράσεις των κοινωνικών δομών που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Πνευματικού Κέντρου

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
16-12-2019: Δελτίο Τύπου - Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδος, πραγματοποίησε Συναυλία της μπαντίνας

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
2-12-2019.Πρόσκληση συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Λευκάδας για το δελτίου τύπου πατήστε εδώ, για την Αίτηση εδώ.

  Δελτία Τύπου
27-11-2019.Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές- Οδοντιατρικές Εξετάσεις.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές- Οδοντιατρικές Εξετάσεις

 Ο οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας υλοποιεί δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για παιδιά-μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Το κινητό πολυϊατρείο του Οργανισμού θα είναι στο δήμο Λευκάδας από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λευκάδας. Το πολυϊατρείο θα βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου Λευκάδας (πάρκινγκ έναντι Μαρίνας), από τις 08:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. Η δράση, υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας.

  Δελτία Τύπου
25-11-2019.Ενημέρωση για την έναρξη εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης περιοχής Αγ. Μηνά

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για την έναρξη εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης περιοχής Αγ. Μηνά στην πόλη της Λευκάδας.

Την Δευτέρα 25/11/2019,εγκαθείσταται η ανάδοχος εταιρεία του έργουανάπλασης της περιοχής του Αγ. Μηνά. Για τον λόγο αυτό,παρακαλούμε οι οδηγοί όλων των οχημάτων να μην παρκάρουν στην οδό Ευσταθίου Ζάκκα, από τη διασταύρωση (φούρνος Αργυρού-ζαχαροπλαστείο Σταύρακας), έως και την Πλατεία Αγίου Μηνά. Κύριο μέλημα όλων μας είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να παραδοθεί το έργο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Γνωρίζουμε ότι θα δημιουργηθεί όχληση από τη χρήση των μηχανημάτων του έργου και ανά διαστήματα θα επηρεασθεί η διέλευση οχημάτων και πεζών, ωστόσο, επισημαίνουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα έχει πολλαπλάσια οφέλη για όλους μας. Ευχαριστούμε προκαταβολικά τους συμπολίτες μας για την κατανόηση και την συνεργασία, τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

  Δελτία Τύπου
8-11-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Δήμος Λευκάδας μετά από διαβούλευση με σωματεία και πολίτες σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του νησιού με ανακυκλώσιμα υλικά, απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού για συλλογή ανακυκλώσιμων Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
8-11-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η εξέλιξη σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Λευκάδα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Πάγιο αίτημα από όλους τους φορείς και την κοινωνία της Λευκάδας αποτελούσε και αποτελεί η ίδρυση Πανεπιστημιακού τμήματος, το οποίο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις και να συμβάλλει στην παραγωγή επιστημόνων ειδικών στην περιφερειακή ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας.Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 58Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by