ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

23-5-2018 Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Κομηλιού

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΟΜΗΛΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε δημοτικές οδούς της Τοπικής Κοινότητας Κομηλιού. Το έργο του Δήμου Λευκάδας με τίτλο: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΜΗΛΙΟΥ Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 23.000€, συμβάλει στην αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου

  Δελτία Τύπου
22-5-2018: Ολοκλήρωση πλακοστρώσεων στον Εύγηρο

Ολοκλήρωση πλακοστρώσεων στον Εύγηρο

Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι πλακοστρώσεις δρόμων εντός του οικισμού στην Τοπική Κοινότητα Ευγήρου. Η παρέμβαση αυτή αποτελεί μέρος του έργου του ΟΠΑΑΧ (Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου) προϋπολογισμού 1.000.000€, εκτελείται από τον Δήμο Λευκάδας και λαμβάνει χώρα σε συνολικά 13 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

  Δελτία Τύπου
15-6-2018 Καθαρισμός Κάστρου Αγίας Μαύρας

Στα πλαίσια των παρεμβάσεων του Δήμου Λευκάδας, για τον ευπρεπισμό των κοινόχρηστων χώρων και των ιστορικών μνημείων, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου καθαρισμός στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Κάστρου της Αγίας Μαύρας.

Ο καθαρισμός έγινε από τον Δήμο και σε συνεννόηση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

  Δελτία Τύπου
15-6-2018: Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων λόγω έργων διασταύρωσης οδών Φιλσόφων & Αναπαύσεως

Λευκάδα 16-5-2018

Ο Δήμος Λευκάδας σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Μαϊου θα είναι κλειστός ο δρόμος στην οδό Φιλοσόφων από τον κόμβο της οδού Αναπαύσεως μέχρι τον κόμβο της οδού Πεφανερωμένης και στα δύο ρεύματα, λόγω των έργων που εκτελούνται για τη δημιουργία των υποδομών του Νέου Νοσοκομείου στην περιοχή.

Τα μεγάλα και βαρέα οχήματα κατά την είσοδό τους στο νησί θα ακολουθούν το δρόμο της Γύρας προς το Πνευματικό Κέντρο-Δικαστήρια, θα διέρχονται από τον Αγιο Μηνά με κατεύθυνση προς την Αστυνομία και το ΚΤΕΛ, ενώ για την έξοδό τους θα ακολουθούν την ακριβώς αντίστροφη διαδρομή. Η δημοτική οδός θα είναι ανοιχτή ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, των καταστηματαρχών και των πελατών τους.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για την όποια ταλαιπωρία τους και παρακαλούμε, προς διευκόλυνση όλων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων και των σημάτων οδικής κυκλοφορίας που θα ρυθμίζουν την κίνηση.

  Δελτία Τύπου
15-5-2018 Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Μια νέα περίοδος ξεκινάει από τις 25 Μαΐου 2018 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Η υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 δημιουργεί για όλους τους οργανισμούς της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, ένα αυστηρό πλαίσιο για τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο Δήμος Λευκάδας, είναι από τους πρώτους Δήμους όχι μόνο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, που ολοκληρώνει έγκαιρα τις ενέργειες προσαρμογής του στις απαιτήσεις του Κανονισμού. Εφαρμόζοντας όλα τα αναγκαία τεχνικά, οργανωτικά και διοικητικά μέτρα, ο Δήμος διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των δημοτών του, όπου και αν αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα, σε φυσική ή ψηφιακή μορφή:

- Στις κεντρικές του Υπηρεσίες (Ληξιαρχείο, Δημοτολόγιο, Προνοιακά επιδόματα, Οικονομικές υπηρεσίες, ΚΕΠ κλπ.) αλλά και τις αποκεντρωμένες Υπηρεσίες που εδρεύουν στις Δημοτικές του Ενότητες - Στις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κέντρο Κοινότητας)

- Στις δομές των Νομικών προσώπων (βρεφικοί και νηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠμεΑ, ΚΑΠΗ, βιβλιοθήκες κλπ.) Παράλληλα, ο Δήμος ξεκίνησε και συνεχίζει την εκπαίδευση του προσωπικού του, προκειμένου όλοι οι υπάλληλοι να αποκτήσουν τη γνώση και να εξοικειωθούν με τις νέες απαιτήσεις σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

  Δελτία Τύπου
14-5-2018: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Βαλαωρίτου στο Νυδρί, μήκους 600 περίπου μέτρων. Η ασφαλτόστρωση είναι μέρος του έργου με τίτλο: “Διάνοιξη και διαμόρφωση δημοτικών οδών σχεδίου πόλης Νυδριού-Μεγάλου Αυλακιού” προϋπολογισμού 100.000,00€.

Πριν την ασφαλτόστρωση συνεργείο του Δήμου αντικατέστησε τον πεπαλαιωμένο αγωγό ύδρευσης της περιοχής, που διέρχονταν από το δρόμο αυτό, τοποθετώντας στη θέση του δύο νέους αγωγούς διανομής νερού για τις παρόδιες ιδιοκτησίες.

  Δελτία Τύπου
11-5-2018 ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΝΤΑΜΑΡΙ" ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, η ασφαλτόστρωση της παράκαμψης του επικίνδυνου, λόγω καταπτώσεων, τμήματος στη θέση "Νταμάρι" Απόλπαινας. Το Σάββατο, 12 Μαΐου, θα οριοθετηθεί με διαγράμμιση και προειδοποιητικά κολονάκια το νέο τμήμα του δρόμου. Το κατασκευασμένο μέχρι τώρα έργο, που αναμένονταν να ολοκληρωθεί μέχρι την 28η Μαΐου, θα δοθεί στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 14 Μαΐου.

Η παράκαμψη που δημιουργήθηκε από τον Δήμο Λευκάδας, αποτελεί μέρος της οριστικής αποκατάστασης του δρόμου με στόχο την ασφαλή και απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων.

  Δελτία Τύπου
8-05-2018: Δελτίο Τύπου για Ασφαλτόστρωση οδού Αναπαύσεως

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, στην οδό Αναπαύσεως, η ασφαλτόστρωση των τμημάτων στα οποία εκτελούνταν έργα που απαιτούνται για τη λειτουργία

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
8-05-2018: Αποφάσεις 13ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 13η Τακτική Συνεδρίαση της 7ης Μαΐου 2018 συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

• Την έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης με δίμηνη σύμβαση.

• Την αναγκαστική απαλλοτρίωση ιδιωτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Απόλπαινας για την παράκαμψη του δημοτικού δρόμου Απόλπαινας – Τσουκαλάδων στη θέση «ΝΤΑΜΑΡΙ», λόγω κατολισθήσεων.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
7-05-2018: Δελτίο Τύπου για τα πλημυρικά φαινόμενα στην Βασιλική

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες, 6-5-2018, στη Νότια Λευκάδα και κυρίως στην περιοχή της Βασιλικής υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας της πολύ έντονης βροχόπτωσης, μεγαλύτερης και από αυτής του περασμένου χειμώνα

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
3-05-2018: Δελτίο Τύπου για το Μουσείο Σικελιανού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε ότι το Μουσείο Άγγελος Σικελιανός θα παραμείνει κλειστό για το κοινό στις 4-5-2018 , ημέρα Παρασκευή, λόγω εργασιών συντήρησης.

                                                                                                           Από το Δήμο Λευκάδας

  Δελτία Τύπου
30-04-2018: Let's do it Greece

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Let’s do it Greece

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 29 Απριλίου, η πανελλήνια καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού στον Δήμο Λευκάδας.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 51Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by