ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

8-11-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η εξέλιξη σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Λευκάδα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Πάγιο αίτημα από όλους τους φορείς και την κοινωνία της Λευκάδας αποτελούσε και αποτελεί η ίδρυση Πανεπιστημιακού τμήματος, το οποίο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις και να συμβάλλει στην παραγωγή επιστημόνων ειδικών στην περιφερειακή ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας.Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
8-11-2019 Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα συντονισμού αποβλήτων και Δημάρχου στη Λευκάδα.

Συνάντηση εργασίας και αυτοψία στο χώρο του ΧΑΔΑ και κατασκευής της ΜΟΠΑΚ στην Λευκάδα, είχε την Τετάρτη 6/11/19 ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος και ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Χαράλαμπος Καλός. Αντικείμενο αποτέλεσε η εξεύρεση άμεσης λύσης στο θέμα της μεταβατικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, έως την κατασκευή της ΜΟΠΑΚ, καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη νέα τροπολογία για τους φορείς διαχείρισης των αποβλήτων και τη συνεργασία του Υπουργείου και του Δήμου για την προώθηση της ανακύκλωσης.

  Δελτία Τύπου
30-10-2019.Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στο πλαίσιο της έναρξης δράσεων συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης ΜΙΟ-ECSDE (πρωτοβουλία MEdIES) και νησιωτικών και τουριστικών ΟΤΑ ο Δήμος Λευκάδας οργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στηνΑίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας τη Δευτέρα 4η Νοεμβρίου 2019 (17:15 - 20:30) με θέμα την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικά.Πατήστε ΕΔΩ, ΕΔΩ,ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
22-10-2019.Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την εξέγερση του 1819

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Δήμος Λευκάδας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την εξέγερση του 1819 εναντίον των Άγγλων, που ξέσπασε στο Σπανοχώρι με αφορμή την επιβολή έκτακτης βαριάς φορολογίαςγια τη διάνοιξη του διαύλου της Λευκάδας και, Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
21-10-2019.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω της επικείμενης τριήμερης απεργίας του σωματείου εργαζομένων της καθαριότητας παρακαλείσθε να μην εναποθέσετε απορρίμματα και ανακυκλώσιμα στους κάδους από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2019 (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη). Ο προγραμματισμένος καθαρισμός και απολύμανση των κάδων των απορριμμάτων μετατίθεται για την Παρασκευή 25/10/19. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

  Δελτία Τύπου
18-10-2019: Δελτίο Τύπου για Ανάπλαση στην οδό Γολέμη

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάπλαση παρτεριών στην οδό Γολέμη

Με την συνεργασία του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
16-10-2019.Τα αποτελέσματα των περιβαλλοντικών δράσεων στη Λευκάδα 12-13/10

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τα αποτελέσματα των περιβαλλοντικών δράσεων στη Λευκάδα 12-13/10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδας το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019. Σε συνεργασία με, Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
8-10-2019: Δελτίο Τύπου

Λευκαδα 8-10-2019

Την Τρίτη το πρωί υπήρξε πτώση μεγάλου κλώνου του πλάτανου στον Φρυά, κλείνοντας το οδόστρωμα. Η υπηρεσία μας ενημερώθηκε από δημότη και εντός ολίγου μετέβη στο σημείο και σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία, τεμάχισε το δέντρο και ελευθέρωσε το οδόστρωμα, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο, πατηστε εδω.

Από το Γραφείο Δημάρχου

  Δελτία Τύπου
8-10-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σε συνάντηση εργασίας με τον ΟΟΣΑ στα Ιωάννινα ο Δήμαρχος Λευκάδας

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρη Σκάλκου, συμμετείχε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
26-9-2019.Η Λευκάδα συμμετείχε στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η Λευκάδα συμμετείχε στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Λευκάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», η οποία αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
26-9-2019.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε στο Σιντζούκου της Ιαπωνίας η 30η επέτειος της αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεων Σιντζούκου και Λευκάδας, όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Νίκη Κατωπόδη, αποδεχόμενοι την από 1ης Ιουλίου 2019 επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου του Σιντζούκου, κ. Kenichi Yoshizumi πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
18-9-2019.Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός

Στο περιθώριο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 2 από 58Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by