ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

18-9-2019.Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός

Στο περιθώριο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
17-9-2019. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες ώρες υποδοχής κοινού σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

  Δελτία Τύπου
16-9-2019.Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον Σύλλογο Φοιτητών Λευκάδας. Την τρέχουσα εβδομάδα ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ευτύχιος Ζουριδάκης, συναντήθηκαν,

Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
16-9-2019.Επίσκεψη Δημοτικής Αντιπροσωπείας από το Δήμο Λευκάδας στο Δήμο Οδησσού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Οδησσό της Ουκρανίας επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Ευτύχιος Ζουριδάκης συνοδευόμενος από την Σύμβουλο Πολιτισμού, Ιωάννα Φίλιππα, από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2019, προσκεκλημένοι του Δημάρχου Οδησσού, Gennadiy Trukhanov.Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
16-9-2019.Συνάντηση γνωριμίας με την Πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας μεταξύ της Πρέσβειρας της Κούβας στην Ελλάδα, κας Zelmys Maria Dominguez Cortina, και του νέου Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού. Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
11-9-2019: Έναρξη σχολικής χρονιάς

Λευκάδα 11-9-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Καλός, παραβρέθηκε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον αγιασμό του Μουσικού Σχολείου και του 1ου Λυκείου Λευκάδας. Κίνηση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Σε δήλωσή του ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα σε όλη την σχολική κοινότητα του Δήμου μας, με την επισήμανση ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

  Δελτία Τύπου
9-9-2019: Δελτίο Τύπου - Υπογραφή Εργολαβικής Σύμβασης

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπεγράφη σήμερα, 9/9/2019, από το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό και τον κ. Γεώργιο Ανδριανόπουλο, Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
9-9-2019: Συνάντηση Δημοτικής αρχής με προέδρους

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυξημένες αρμοδιότητες εκχωρεί ο Χαράλαμπος Καλός στους προέδρους των κοινοτήτων Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας δημοτικής αρχής με τους προέδρους και τους συμβούλους των κοινοτήτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
9-9-2019: Επιστολή καλωσορίσματος

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Καλωσορίζω στο νησί της Λευκάδας τους εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν στα σχολεία του δήμου μας αλλά και όσους πρόκειται να προσληφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εκπαιδευτικούς, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό.

Πατήστε εδώ για την Επιστολή καλωσορίσματος και εδώ Λίστα καταλυμάτων προς Ενοικίαση.

  Δελτία Τύπου
6-9-2019: Δελτίο Τύπου συνάντησης Δημάρχου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, οριστικοποίησε σημαντικές επαφές στην Αθήνα για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, σε συνέχεια των δεκάδων συναντήσεων και επαφών που είχε αμέσως μετά την εκλογή του και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
30-8-2019.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
30--8-2019.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, με τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο Απ., για την μεταβίβαση του οικοπέδου του Θεάτρου Λευκάδας στο Δήμο Λευκάδας Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 3 από 59Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by