ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

02-03-2012: Ενέργειες Δήμου σχετικά με την μεταφορά μαθητών

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
21-02-2012: ALL STAR DAY VOLLEY Γυναικών

Ο Δήμος Λευκάδας είχε  την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει στο νησί μας το «ALL STAR DAY VOLLEY Γυναικών» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
9-2-2012: Πρόσκληση εγγεγραμμένων ανέργων για συμμετοχή σε έργα αυτεπιστασίας σε Δήμους, Συνδέσμους

Δημόσια Πρόσκληση σε εγγεγραμμένους ανέργους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία σε Δήμους, Συνδέσμους και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
08-02-2012: Δήλωση του Δημάρχου Λευκάδας Κώστα Αραβανή για τις περικοπές στους Δήμους

    Οι περικοπές που γίνονται στα έσοδα των Δήμων της χώρας κατά 400 εκατομμύρια ευρώ βρίσκει τις δημοτικές αρχές και τους πολίτες αντίθετους.
    Για μια ακόμη φορά η Αυτοδιοίκηση πληρώνει το βαρύ φορτίο των περικοπών, περικοπές που μεταφέρονται σε βάρος των δημοτών. Τα 400 εκατομμύρια ευρώ που περικόπτονται είναι αυτά που εκ παραδρομής δεν ενεγράφησαν στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 και ο κ. Υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης δεσμεύτηκε να αποδοθούν για να ανταποκριθούν οι Δήμοι στις αυξημένες τους ανάγκες λόγω οικονομικής κρίσης. Είναι τα ελάχιστα που χρειάζονται για να μπορέσουμε υποτυπωδώς να λειτουργήσουμε.
    Δεν είναι δυνατόν η Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι να "πληρώσουν" το μάρμαρο με περικοπές πάνω από 50% στην τριετία, όταν σε άλλα Υπουργεία οι περικοπές είναι μονοψήφια νούμερα.
  Ζητάμε να στηριχθούν οι Δήμοι για να μπορέσουμε να λειτουργούμε και να ανταποκρινόμαστε στα ελάχιστα, στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους δημότες μας. Δεν αντέχουμε άλλες περικοπές.

  Δελτία Τύπου
20-01-2012: Δελτίο τύπου για το ΟΣΑΑ

Σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Λευκάδας  για τo Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης (Ο.Σ.Α.Α.) του Δήμου,  στο πλαίσιο του Ε. Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2007-2013, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/1/2012 υπό την προεδρία του Δημάρχου κ Κώστα Αραβανή προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που δίνονται με την υλοποίηση του ΟΣΑΑ, η λειτουργία του χρηματοδοτικού μηχανισμού JESSICA και θέματα σχετικά με την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης των έργων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 49 από 49Πρώτη   Προηγούμενη   40  41  42  43  44  45  46  47  48  [49]  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by