ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

01-07-2013: Δελτίο τύπου για την διάβρωση των Δυτικών παραλιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Κ. Αραβανή βρέθηκε  στην Λευκάδα στις 30/6/13 ο Δ/ντής του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π. κ. Κ. Μουτζούρης και επισκέφτηκε μαζί με τον Δήμαρχο τις Δυτικές Παραλίες της Λευκάδας (Κάστρο- Μύλοι- Αη Γιάννης- Πευκούλια- Αγ. Νικήτας) για να δει και να προτείνει τεχνικές λύσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης και της απομάκρυνσης της άμμου.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
25-06-2013: Δελτίο Τύπου για Αρχιεπίσκοπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
25-6-2013: Δελτίο τύπου για μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην Καρυά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Στις 23/06 πραγματοποιήθηκε στην Καρυά σεμνή τελετή τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης 41-44.Εντοιχίστηκε πλάκα στο μνημείο των πεσόντων με τα ονόματα των έντεκα Καρσάνων Αγωνιστών που έπεσαν στη διάρκεια της Γερμανοϊταλικής κατοχής και είναι οι ακόλουθοι:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
19-06-2013: Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή και τα στελέχη της 4ης ΜΣΕΠ Αεροπορίας, την Αστυνομική Δ/νση Λευκάδας, το Τμ.Τροχαίας Λευκάδας, το Λιμεναρχείο Λευκάδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας, ΣΥΜΟΛ, το Νοσοκομείο Λευκάδας, τα Μ.Μ.Ε, την Δημοτική Αστυνομία, τους υπαλλήλους του Δήμου Λευκάδας που συνεργάστηκαν άψογα κατά την διοργάνωση και την ασφαλή διεξαγωγή του 3ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου 2013.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
13-06-2013:Ενημέρωση εισήγησης Δημάρχου στο Δ.Σ. για την κατάργηση της ΕΡΤ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(εισήγηση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ΕΡΤ)
     

  
    Η Κυβέρνηση, με μια προκλητική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που θύμιζε άλλες εποχές, ανακοίνωσε την απόφασή της να κλείσει  την ΕΡΤ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η ουσία της απόφασης και ο τρόπος διαχείρισης του θέματος προσβάλλει βάναυσα τους δημοκρατικούς θεσμούς, τα κοινωνικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
12-06-2013: Εγκατάσταση - λειτουργία υπόγειων κάδων

ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ

Εγκατάσταση - Λειτουργία

   Στα πλαίσια της προσπάθειας βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων, την αισθητική αναβάθμιση και την καλύτερη καθαριότητα ο Δήμος μας υιοθέτησε ένα σύστημα υπόγειων κάδων με χρηματοδότηση και ένταξη στο Πρόγραμμα “Αστική Ανάπλαση πόλεων άνω των 5.000 κατοίκων προϋπολογισμού 430.500€ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Οι 20 υπόγειοι κάδοι τοποθετήθηκαν και σύντομα θα λειτουργήσουν (απορριμμάτων και ανακύκλωσης) σε 12 σημεία της παλιάς πόλης .

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
10-06-2013: Σύσκεψη στην Π.Ι.Ν. για έργα ΕΣΠΑ

   Την Παρασκευή 7-6-13 στην Κέρκυρα έγινε σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Σπ. Σπύρου, του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κ. Αραβανή, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Βερύκιου και του Π.Σ. κ. Δ. Σκληρού.

   Η σύσκεψη έγινε ύστερα από πρωτοβουλία και με την παρουσία του Βουλευτή κ. Θ. Σολδάτου. Παραβρέθηκαν ο κ. Καραλής Γ. Δ/ντης της Π.Ι.Ν., ο κ. Π. Οικονόμου Πρ/νος Διαχ/κής Αρχής, ο Δ.Τ.Υ. Δ. Λευκάδας κ. Δ. Βραχνούλας και η κ. Α. Φραγκούλη Πρ/νη Προγρ/σμού Δ. Λευκάδας.

   Κατά την πολύωρη συνάντηση εργασίας έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία και την προετοιμασία των έργων ΕΣΠΑ για το Δήμο Λευκάδας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
07-06-2013: Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη στον παραλιακό χώρο πίσω από το Ηρώο λόγω παράνομης στάθμευσης οχήματος άνω των 3 τόνων (λεωφορείο), θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους τραυματισθέντες και να ενημερώσουμε ότι στην παραλιακή περιοχή επιτρέπεται η στάθμευση μόνο Ι.Χ. αυτοκινήτων.

   Καθ’ επανάληψη προφορικώς και εγγράφως έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο καθώς και τα ξενοδοχεία της περιοχής και ζητήσαμε να ελέγχεται η περιοχή λόγω επικινδυνότητας.

   Με το αριθμ. πρωτ. 15522/7-6-2013 έγγραφό μας επανερχόμαστε στο θέμα που ήδη έχει τεθεί από το Δήμο με τα υπ’ αριθμ. πρωτ. 9981/24-4-2012 και 28543/26-10-2012 έγγραφά του.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
06-06-2013: Δελτίο τύπου σχετικά με πρόληψη εξαπάτησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Επαγγελματίες συμπολίτες μας, μας πληροφόρησαν ότι ενοχλήθηκαν τηλεφωνικά από κάποιους που ισχυρίστηκαν ότι είναι διαφημιστική εταιρεία και τους ζήτησαν να καταχωρηθούν σε διαφημιστικό έντυπό τους, μνημονεύοντας συνέντευξη του Δημάρχου Λευκάδας, η οποία δεν έχει δοθεί ποτέ σε αυτούς, προτρέποντας την διαφήμιση των επιχειρήσεων τους καθ' υπόδειξη και του Δημάρχου.

   Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην πείθονται εύκολα και ότι πρόκειται περί απάτης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
06-06-2013: Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 4-15 ετών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Ηλικίας 4-15 Ετών

   Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Λευκάδας οργανώνει ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 4-15 ετών στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς και προσφέροντας στα παιδιά ένα δημιουργικό καλοκαίρι.

   Τα παιδιά που πρόκειται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών και προπονητών, να απασχοληθούν δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητισμό, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, μουσική, χορό, περιπάτους, περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αγωγή, περιηγήσεις σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους της πόλης μας, δημιουργία εντύπων κλπ.

   Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 17 Αυγούστου, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 8:30 έως 2:30.

   Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και το κόστος συμμετοχής είναι το ελάχιστο κόστος για την λειτουργία του προγράμματος.

   Εγγραφές από 10 Ιουνίου 2013 στα γραφεία του ΝΠΔΔ (πρωινές ώρες) και το Κλειστό Γυμναστήριο (απογευματινές ώρες).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
30-05-2013: Μονοδρόμηση τμήματος οδού Καποδιστρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                              Λευκάδα, 30 Μαΐου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την 47/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, αποφασίστηκε η μονοδρόμηση της οδός Καποδιστρίου και συγκεκριμένα από το ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας μέχρι την οδό Πεφανερωμένης. Το συγκεκριμένο τμήμα θα λειτουργεί ως κάθοδος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
27-05-2013: Απάντηση Δημάρχου για το νηπιαγωγείο Νυδρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

νηπιαγωγείου Νυδρίου-απάντηση Δημάρχου

   Η προσπάθεια στέγασης του Νηπιαγωγείου Νυδριού ξεκινά από το 2002, όταν το Υπουργείο παιδείας δια του ΟΣΚ διέθεσε στο Δήμο Ελλομένου το ποσό των 300.000,00 € για την κατασκευή του. Με νέα απόφαση του ΟΣΚ το 2008, δόθηκε η δυνατότητα διάθεσης της πίστωσης και για αγορά οικοπέδου, προκειμένου ν’ αξιοποιηθεί για την κατασκευή και στέγαση του Νηπιαγωγείου. Η προηγούμενη Δημοτική αρχή έκανε προσπάθειες για αγορά οικοπέδου, όμως οι αρμόδιες επιτροπές θεώρησαν ακατάλληλα τα προτεινόμενα ακίνητα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 49 από 53Πρώτη   Προηγούμενη   44  45  46  47  48  [49]  50  51  52  53  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by