ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

21-12-2018: Δελτίο Τύπου για τις Αποφάσεις 37ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

• Την υποβολή σχεδίου Δράσης Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για τις περαιτέρω ενέργειες

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
19-12-2018. Δελτίο τύπου Λιμενικό Ταμείο

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΛΑΡ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
19-12-2018. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην Τακτική Συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου 2018, συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε: Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
11-12-2018. Ευχαριστήριο

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά που συμμετείχαν και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς ¨Ο Απόλλων ¨και τον Αθλητικό Όμιλο Καρυάς (¨Α.Ο. Καρυάς¨) για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και τα εδέσματα που έφτιαξαν εθελόντριες του χωριού, την χριστουγεννιάτικη μουσική στο διάκοσμο της νέας πλατείας, καθώς και τα αναμνηστικά δωράκια που μας πρόσφεραν (γούρια, συλλεκτικό ημερολόγιο ¨Απόλλωνα¨), στην επίσκεψη των ωφελούμενων και του προσωπικού της Β΄βάρδιας στο χωριό της Καρυάς την Παρασκευη 7 Δεκεμβρίου 2018. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και καλές γιορτές!

  Δελτία Τύπου
11-12-2018. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Άρχισε να εκτελείται το έργο «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες στην πόλη της Λευκάδας», προϋπολογισμού 200.000€. Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και εκτελείται από τον Δήμο Λευκάδας.

Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
11-12-2018.Ανάρτηση ενημερωτικού μηνύματος

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανάρτηση ενημερωτικού μηνύματος Πολιτικής Προστασιας

πατήστε εδω και εδω.

  Δελτία Τύπου
11-12-2018. Διακοπή νερού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 11-12-2018 θα γίνει έκτακτη διακοπή νερού από τις 9:30 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι στην πόλη της Λευκάδας και το Φρύνι, λόγω επιδιόρθωσης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης .

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

  Δελτία Τύπου
10-12-2018. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Για την επίσκεψη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στην Καρυά

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις Διοικήσεις των συλλόγων "ΑΠΟΛΛΩΝ Καρυάς" και "Α.Ο. Καρυάς" για την πρόσκληση, την ξενάγηση και τη ζεστή φιλοξενία των παιδιών του Κέντρου στην γιορτινά ντυμένη Καρυά, την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη.

Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
6-12-2018. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ξεκινάει το Κτηματολόγιο στην Λευκάδα! Έναρξη υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους πολίτες!! Στις 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία της υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας και θα διαρκέσει για τρεις μήνες.

Οι πολίτες : • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ δικαιολογητικά • ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ το ακίνητό τους • ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ τη δήλωση ιδιοκτησίας έγκαιρα στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης ή ηλεκτρονικά

Ωράριο λειτουργίας Γραφείων Κτηματογράφησης: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 8:00 έως 16:00 και κάθε Τετάρτη από 8:00 έως 20:00. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  Δελτία Τύπου
6-12-2018. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην Τακτική Συνεδρίαση της 3ης Δεκεμβρίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε: Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
3-12-2018.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΕΥΑΘΛΟΣ»

Ο Δήμος Λευκάδας, θέλοντας να τιμήσει τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους παράγοντες των αθλητικών συλλόγων “Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ” και “Α.Γ.Α. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΥΑΘΛΟΣ” διοργάνωσε προς τιμή τους εκδηλώσεις βράβευσης, στις 29 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.

Πατήστε εδώ.

  Δελτία Τύπου
30-11-2018. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΛΑΚΙΟΥ

Απεστάλη για κύρωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η υπ’ αριθμ. 6/2018 Πράξη Εφαρμογής σχεδίου πόλεως Νυδριού – Μεγάλου Αυλακίου, της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου, του Δήμου Λευκάδας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 9 από 59Πρώτη   Προηγούμενη   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by