ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

27-11-2018. Ανακοίνωση Μουσείο

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ανακοινώνεται ότι το ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ θα είναι επισκέψιμο από ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατά τις ώρες 9.00 έως 15.00, εκτός των επίσημων αργιών.

  Ανακοινώσεις
12-11-2018. ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 12-11-2018 θα γίνει έκτακτη διακοπή νερού από τις 10:00 το πρωί έως 12:30 το μεσημέρι στην πόλη της Λευκάδας, λόγω επιδιόρθωσης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης . Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Ανακοινώσεις
8-11-2018.Ανακοίνωση απο το Τμήμα Καθαριότητας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ενημερώνουμε όλους τους δημότες του Δήμου Λευκάδας (όλων των Δημοτικών Ενοτήτων Καρυάς – Σφακιωτών – Απολλωνίων – Ελλομένου) ότι λόγω της φωτιάς στον Χ.Α.Δ.Α. Λευκάδας , καθίσταται ανέφικτη και άκρως επικίνδυνη η εναπόθεση στον χώρο όλων των εύφλεκτων υλικών (κλαδιά - ογκώδη – στρώματα – ξύλα – πλαστικά κ.α.). Η υπηρεσία καθαριότητας δεν θα προβεί σε καμία αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών που εναποτίθενται δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, παρά μόνο ανακυκλώσιμων ηλεκτρικών συσκευών. Γι' αυτό παρακαλούνται όλοι οι συνδημότες μας και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 20 περίπου ημερών (έως και 30/11/2018):

ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΩ

  Ανακοινώσεις
8-11-2018.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Λευκάδας , που εδρεύει στην Λευκάδα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Πατήστε εδω.

  Ανακοινώσεις
1-11-2018. Προκήρυξη θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου.

 

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προκήρυξη πλήρωσης θέσης  Εθελοντή σχολικου Τροχονόμου για το 4ο δημοτικό σχολείο Λευκάδας.

Πατήστε εδω.

  Ανακοινώσεις
30-10-2018. ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Λευκάδας ότι την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 θα ολοκληρωθεί το έργο «Κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού στην πόλη της Λευκάδας από θέση Πόντε έως το Διοικητήριο» (προϋπολογισμού 562.000 ευρώ), με σύνδεση του πρόσφατα τοποθετηθέντος αγωγού με το κεντρικό υφιστάμενο δίκτυο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
30--10-2018 Ανακοίνωση κενές θέσεις.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Λευκάδας για την περίοδο 2018-2019 και την διαγραφή νηπίων στους ανωτέρω σταθμούς, σας ενημερώνουμε ότι έχουν προκύψει οι παρακάτω κενές θέσεις: Πατήστε εδω.

  Ανακοινώσεις
29-10-2018. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, διοργανώνει ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας για αρχάριους και προχωρημένους. Το πρόγραμμα με τον τίτλο Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού θα πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού 1, Λευκάδα 31100). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά , έφηβους και σε ενήλικες , ( με στοιχειώδη γνώση της αγγλικής) οι οποίοι επιθυμούν να διδαχθούν βασικά κινέζικα που θα τους δώσουν την ικανότητα να κατανοούν τυπικές συζητήσεις της καθημερινής ζωής. Η Καθηγήτρια Liu Xuejiao έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Το Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού, εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες άλλα και στο ευρύ κοινό, μαθήματα κινεζικής καλλιγραφίας, συνεδρίες Tai Chi Chuan , ομιλίες και διαλέξεις. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων κινεζικού πολιτισμού από τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Το Πνευματικό Κέντρο στοχεύει πάντα στην κάλυψη των μαθησιακών αναγκών που προκύπτουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον με τρόπο προσιτό για όλους και εκπληρώνει τις προσδοκίες των εν

  Ανακοινώσεις
23-10-2018. Σινεμά στο φουαγιέ.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ

Το Πνευματικό Κέντρο και ο Σύλλογος Ρωσόφωνων- Φίλων Ρωσικού Πολιτισμού Λευκάδας "ΣΛΑΒΑ" παρουσιάζουν σε Α' προβολή, την ταινία '"Sobibor", στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.Πατήστε εδω.

  Ανακοινώσεις
19-10-2018. Εναρξη επιμορφωτικού σεμιναρίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΜΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εναρξη επιμορφωτικού σεμιναρίου Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πατήστε εδώ.

  Ανακοινώσεις
Σελίδα 5 από 60Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by