ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

14-06-2021.Σημαντικές επισκέψεις

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, στην Αθήνα την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο εύρεσης λύσεων για σημαντικά προβλήματα του τόπου. Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη Γεώργιο, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έγινε παρουσίαση του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», που αφορά τον Δήμο Λευκάδας, και της συνολικής πρότασης που κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ύψους άνω των 30.000.000,00€. Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
14-06-2021.Μήνυμα του Δημάρχου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Λευκάδας, Χαράλαμπου Καλού, προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, Η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων σηματοδοτεί την κορύφωση της μελέτης, της μεθοδικής δουλειάς και όλων των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ομολογουμένως, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, είχατε να διαχειριστείτε μια δύσκολη χρονιά, τόσο εσείς όσο και οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας, που στάθηκαν αρωγοί και εμπνευστές σας στα σχολικά σας χρόνια. Ωστόσο, αυτή θα είναι μια ακόμη εμπειρία που θα σας ενδυναμώσει στο μακρύ ταξίδι σας στη ζωή. Η μόνη μου συμβουλή είναι να προσέλθετε στη διαδικασία των εξετάσεων με ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και θετική σκέψη. Να καταβάλλετε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια γνωρίζοντας ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος προς την επιτυχία, αλλά ένας δρόμος που μας μαθαίνει να προσπαθούμε, να διαχειριζόμαστε τους φόβους μας, να κυνηγάμε τα όνειρά μας κι εκείνα που αληθινά επιθυμεί η ψυχή μας. Ως Δήμαρχος και ως πατέρας, σας εκφράζω τη στήριξή μου και σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός

  Δελτία Τύπου
11-6-2021:Δελτίο Τύπου- Δωρεάν τηλεοπτικές συνδρομές στις "λευκές περιοχές"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Οκτώ χρόνια δωρεάν τηλεοπτική συνδρομή για τους δημότες εννιά χωριών του Δήμου Λευκάδας»

Προκειμένου το σύνολο των δημοτών του Δήμου Λευκάδας να έχει τηλεοπτική κάλυψη, ο δήμος μας υπέβαλε σχετική αίτηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Πατήστε εδώ για Δελτίο Τύπου-Δικαιολογητικά.

  Δελτία Τύπου
8-6-2021: Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απολογισμός του 2ου Παλλευκάδιου Εθελοντικού Καθαρισμού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6), ο Δήμος Λευκάδας διοργάνωσε τον Παλλευκάδιο Εθελοντικό Καθαρισμό

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
4-6-2021: Δελτίο Τύπου

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Αναβάθμιση των στάσεων του νησιού μας»

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο της πρόσκλησης V, «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
3-6-2021:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με συνεχείς παρεμβάσεις, αλλά είμαστε και κοντά στις ανάγκες των κατοίκων μας, όταν προκύπτουν προβλήματα σε υποδομές από ακραία καιρικά φαινόμενα.»

Πατήστε εδώ για το Δελτίο τύπου και εδώ,εδώ για τις φωτογραφίες.

  Δελτία Τύπου
1-6-2021:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τελική Διαδικτυακή Εκδήλωση έργο RE.CO.RD

                                                                   ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                           Τελική Διαδικτυακή Εκδήλωση έργο RE.CO.RD

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Τελική Διαδικτυακή Εκδήλωση του έργου διασυνοριακής συνεργασίας με τίτλο «RE.CO.RD.: REcycling strategies for the COastal sustainable waste management towards R&D Innovation», η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Λευκάδας την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στις 11:15 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
26-5-2021:Τελική Διαδικτυακή Εκδήλωση έργο RE.CO.RD

                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελική Διαδικτυακή Εκδήλωση έργο RE.CO.RD Ο Δήμος Λευκάδας στο πλαίσιο του έργου διασυνοριακής συνεργασίας με τίτλο «RE.CO.RD.: REcycling strategies for the COastal sustainable waste management towards R&D Innovation» διοργανώνει την τελική διαδικτυακή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στις 11:15 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
21-05-2021.Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας

Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας για την 157η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

157 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, που αποτέλεσε το επιστέγασμα των μακρών αγώνων των προγόνων μας, των πνευματικών, κοινωνικών και πολιτικών ζυμώσεων για ελευθερία, αυτοδιάθεση, κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική ενότητα, ομοψυχία. Στις 21 Μαΐου 1864, στο φρούριο της Αγίας Μαύρας υψώθηκε πανηγυρικά η Ελληνική Σημαία, σηματοδοτώντας την αποχώρηση των Άγγλων από τα Επτάνησα και την δικαίωση των προγόνων μας, που για αιώνες αγωνίστηκαν για κοινωνική δικαιοσύνη και ανεξαρτησία. Η ενσωμάτωση στον εθνικό κορμό επέδρασε θετικά στην πνευματική και πολιτιστική πορεία της Ελλάδας, μια διαχρονική προσφορά που κάθε γενιά οφείλει να συνεχίσει καθώς η πρόοδος των νησιών μας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας. Τιμούμε και γιορτάζουμε τις κατακτήσεις των Επτανήσιων δίχως να λησμονούμε ότι η ανεξαρτησία και η ελευθερία παραμένουν ζητούμενα για εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη μας κι αποτελεί χρέος μας, συλλογικό και ατομικό, η διαφύλαξή τους. Λαμπρή η σημερινή ημέρα και για την χριστιανοσύνη που τιμά τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά, Υγεία και Δύναμη σε όλους τους πολίτες των Επτανήσων.

  Δελτία Τύπου
17-05-2021.«Γαλάζια Ελευθερία»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός:«Η συμμετοχή στον εμβολιασμό για τον covid 19 είναι πράξη ευθύνης»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» που στόχο έχει τον πλήρη εμβολιασμό του ενήλικου πληθυσμού 19 νησιών, μεταξύ αυτών και η Λευκάδα. Οι δημότες της Λευκάδας έχουν δείξει υπευθυνότητα με την μεγάλη συμμετοχή τους στον εμβολιασμό, με το ποσοστό των εμβολιασθέντων να υπερβαίνει το 30%, πολύ πάνω από το μέσο όρο της Ελλάδας. Ο Δήμος Λευκάδας στέκεται αρωγός στο δύσκολο αυτό έργο, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνει τους δημότες ότι προστέθηκαν περίπου 1000 μονοδοσικά εμβόλια Johnson&Johnson, τα οποία είναι διαθέσιμα για την εβδομάδα 17-22/5. Μπείτε στο emvolio.gov.gr για να κλείσετε το ραντεβού σας.

  Δελτία Τύπου
12-05-2021.«ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού στην ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, για την «ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 11/5/2021, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο για τον εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων των νησιών.

ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
6-5-2021:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΑΣ Τελετή απονομής ΕΜΥΑ

                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μουσείο Άγγελου Σικελιανού (ΜΑΣ) είναι υποψήφιο για το Βραβείο «Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς 2020» και στις 6 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τελετή απονομής βραβείων EMYA 2020-2021.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 69Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by