ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

19-06-2020.Εναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Λευκάδας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος μας θέτοντας ως βασική παράμετρο στο σχεδιασμό και στις δράσεις του, την υγεία των πολιτών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Λευκάδας. Με τη νέα μας δομή στοχεύουμε στην υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας, στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών μας, παρέχοντας τους την δυνατότητα Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
16-06-2020.Κοινό Δελτίο Τύπου των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κοινό Δελτίο Τύπου των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου

Αποχώρηση των Δημάρχων Λευκάδας και Μεγανησίου από την Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ ΑΕ ΟΤΑ Ιονίων Νήσων. Οι Δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου αποχώρησαν από την ιδρυτική γενική συνέλευση της υπό σύσταση εταιρείας ΦΟΔΣΑ ΑΕ ΟΤΑ Ιονίων Νήσων της 15ης Ιουνίου 2020 που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα την μη ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης του καταστατικού της για τους παρακάτω λόγους τόσο νομιμότητας όσο και σκοπιμότητας: ΕΔΩ

  Δελτία Τύπου
14-06-2020.Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας προς τις μαθήτριες και τους μαθητές

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα, αποτελούν αναμφίβολα σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
10-06-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού η βράβευση των μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής για την συμμετοχή και διάκρισή τους, στον Διαγωνισμό του εκδοτικού οίκου "Ελληνοεκδοτική" με θέμα την υγειονομική κρίση του Κορωνοϊού, συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κάτωθι μαθήτριες:,πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
09-06-2020.Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) καθιέρωσε την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, για να τονίσει τη μεγάλη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την ανάγκη προστασίας του. Το θέμα για το 2020 είναι: «Ώρα για την Φύση». Τα τρόφιμα που τρώμε, ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε και το κλίμα που καθιστά τον πλανήτη μας κατοικήσιμο, όλα προέρχονται από τη φύση. Είναι η φύση που μας στέλνει το μήνυμα: Για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τις επόμενες γενιές πρέπει να φροντίζουμε τη φύση. Ο Δήμος μας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργάνωσε, την Κυριακή 31 Μαΐου, Παλλευκάδιο Εθελοντικό Καθαρισμό με εξαιρετικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας έτσι στην ευαισθητοποίηση των δημοτών προς τον τόπο μας και την φύση που μας περιβάλλει. Επιβάλλεται να είμαστε πιο υπεύθυνοι απέναντι στο περιβάλλον μας για να το καταστήσουμε καλύτερο για το μέλλον μας.

  Δελτία Τύπου
03-06-2020.Παράταση υποβολής προτάσεων πράξεων CLLD/LEADER 2014-2020

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταση έως 30-06-2020 υποβολής προτάσεων πράξεων ιδιωτικού χαρακτήρα CLLD/LEADER 2014-2020

Σας ενημερώνουμε ότι είναι ανοιχτή η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων πράξεων ιδιωτικού χαρακτήρα CLLD/LEADER 2014-2020.Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
03-05-2020.Απολογισμός του Παλλευκάδιου Εθελοντικού Καθαρισμού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απολογισμός του Παλλευκάδιου Εθελοντικού Καθαρισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6), ο Δήμος Λευκάδας διοργάνωσε με εξαιρετικά αποτελέσματα τον Παλλευκάδιο Εθελοντικό Καθαρισμό την Κυριακή 31 Μαΐου. Από τις 7:30 πμ. ομάδες πολιτών προσήλθαν στο Διοικητήριο για να τους ανατεθούν περιοχές καθαρισμού και να παραλάβουν σακούλες, γάντια και νερό. Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
22-05-2020.Ενημέρωση για προστασία από τον covid-19.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ενημέρωση για προστασία από τον covid-19.

Ο Δήμος μας στα πλαίσια των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση του Κορονοϊού covid-19 θα προβεί και αυτό το Σαββατοκύριακο σε απολυμάνσεις στους παρακάτω χώρους και οχήματα: 1)Κλειστό Γυμναστήριο. 2)Αυτοκίνητα καθαριότητας, αυτοκίνητα τεχνικών υπηρεσιών, ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης-αποχέτευσης. 3)Χώρος Σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων. 4)Αυτοκίνητα ΔΕΠΟΚΑΛ και Προνοϊακών δομών. 5)Χώρος εγκατάστασης ΡΟΜΑ.

  Δελτία Τύπου
18-05-2020.Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων 2020

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων 2020

Το 1977 το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), όρισε την 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων, επιθυμώντας να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο των μουσείων στην σύγχρονη κοινωνία. Πατήστε ΕΔΩ & ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
07-05-2020.Eπανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων μας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενέργειες της δημοτικής αρχής για την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων μας

Για την ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων, ο Δήμος Λευκάδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ. Σε όλα τα σχολεία έχει πραγματοποιηθεί σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση . Επίσης,πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
21-04-2020:Μέτρα ανακούφισης δημοτών και επιχειρήσεων

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δελτίου Τύπου

Μέτρα ανακούφισης δημοτών και επιχειρήσεων

Ο Δήμος Λευκάδας στα πλαίσια των μέτρων για την ανακούφιση και στήριξη δημοτών και επιχειρήσεων που πλήττονται λόγω COVID – 19 αποφάσισε σειρά μέτρων τα οποία είναι τα παρακάτω:

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
01-04-2020.ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Ο Δήμος Λευκαδας κάνει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έκκλιση στους πολίτες επισημαίνουμε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η απόρριψη παντός είδους αποριμμάτων εξω απο τους κάδους καθαριότητας και ανακύκλωσης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 13 από 72Πρώτη   Προηγούμενη   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by