ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

24-03-2020: Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας για την 25η Μαρτίου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Για την μεγάλη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Ελληνικής Παλιγγενεσίας εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά. Ζώντας πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
15-3-2020: Λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου από 16 Μάρτη 2020

Δήμος Λευκάδας

Λευκάδα 15-3-202

    Δελτίο Τύπου

   Στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, ανακοινώνεται ότι από αύριο Δευτέρα, 16-3-2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, η προσέλευση των δημοτών στο δημαρχείο, θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο.

    Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
12-03-2020: Δελτίο Τύπου Ψυχραιμία-Υπευθυνότητα-Ατομική & Κοινωνική Ευθύνη

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΤΟΜΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο Δήμος Λευκάδας στα πλαίσια συμμόρφωσης πλήρως με τις οδηγίες των αρχών λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, με μοναδικό στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας. Απευθύνει έκκληση στους πολίτες, να αποφεύγουν την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες του δήμου όταν δύνανται να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή μέσω Fax. Ειδικότερα :

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
10-03-2020: Δελτίο Τύπου και αίτηση συμμετοχής ΚΔΒΜ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Λευκάδας

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Λευκάδας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου και εδώ για την Αίτηση

  Δελτία Τύπου
27-02-2020: Δελτίο Τύπου για τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λευκάδας, μετά την επίσημη ενημέρωσή του, ΚΥΑ με Αρ. Πρωτ. 13776 της 27.2.2020, ανακοινώνει την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων που είναι προγραμματισμένες από το Πνευματικό Κέντρο και τον Δήμο Λευκάδας.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
19-02-2020. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον χώρο όπου περνούν καθημερινά μεγάλο μέρος της ημέρας τους, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με κέφι και αισιοδοξία τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Δήμου Λευκάδας Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
18-02-2020.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έθεσε ο Δήμαρχος στην συνάντηση που είχε με τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Εμμανουήλ Γραφάκο στην Λευκάδα Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
24-1-2020: Δημοτικά Ιχθυοτροφεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ"

    Ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως με το τέλος της αλιευτικής περιόδου, το Κατάστημα Πώλησης των αλιευμάτων από τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία που λειτουργούσε επί της οδού Αρ. Βαλαωρίτη 18 στην πόλη της Λευκάδας, αλλάζει διεύθυνση. Με την έναρξη της νέας αλιευτικής περιόδου (Ιούνιος 2020), η Πώληση των αλιευμάτων θα γίνεται από τις εγκαταστάσεις των Ιχθυοτροφείων στο δρόμου του Κάστρου κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

  Δελτία Τύπου
23-1-2020: Διακοπή υδροδότησης

ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Σας ενημερώνουμε ότι αύριο ημέρα Παρασκευή 24-01-2020 θα γίνει διακοπή νερού από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στην Απόλπαινα λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης επί της οδού Αναπαύσεως. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  Δελτία Τύπου
23-02-2020: Δελτίο Τύπου για αγορά παραγωγών έτους 2020

   Σας ενημερώνουμε ότι, οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για θέση στην αγορά παραγωγών πρωτογενών προϊόντων γης, αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας στην πόλη της Λευκάδας θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 να προσκομίσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου (άδεια παραγωγού, προϊόντα που παράγονται ανά καλλιεργητική περίοδο κλπ) προκειμένου να γίνει η κατανομή τους στις υπάρχουσες θέσεις, με βάση την προβλεπόμενη μοριοδότηση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
10-1-2020.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το πέρας της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον κ. Λεωνίδα Πάλμο, κάτοικο Η.Π.Α. με καταγωγή από το Κατωχώρι Λευκάδας, για την γενναιόδωρη προσφορά του προς το Δήμο και τους κατοίκους της Λευκάδας. Ο κ. Πάλμος προχώρησε σε δωρεά του εντυπωσιακού δέντρου 14 μέτρων της κεντρικής πλατείας και του φωτισμού με πάνω από 30,000 φωτάκια, καθώς επίσης και των 400 δώρων που μοιράστηκαν στα παιδιά στην χριστουγεννιάτική εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου. Ευχαριστούμε τον κ. Λεωνίδα Πάλμο μέσα από την καρδιά μας για την γενναιοδωρία του και του ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία για αυτόν και την οικογένειά του.

  Δελτία Τύπου
3-01-2020."ΕΛΛΑΔΑ 2021": Υποβολή και αξιολόγηση προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα apply.greece202

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

"ΕΛΛΑΔΑ 2021": Υποβολή και αξιολόγηση προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα apply.greece2021.gr.

Πατήστε ΕΔΩ,ΕΔΩ&ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 72Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by