ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

23-02-2020: Δελτίο Τύπου για αγορά παραγωγών έτους 2020

   Σας ενημερώνουμε ότι, οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για θέση στην αγορά παραγωγών πρωτογενών προϊόντων γης, αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας στην πόλη της Λευκάδας θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 να προσκομίσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου (άδεια παραγωγού, προϊόντα που παράγονται ανά καλλιεργητική περίοδο κλπ) προκειμένου να γίνει η κατανομή τους στις υπάρχουσες θέσεις, με βάση την προβλεπόμενη μοριοδότηση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
10-1-2020.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το πέρας της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος Λευκάδας και ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον κ. Λεωνίδα Πάλμο, κάτοικο Η.Π.Α. με καταγωγή από το Κατωχώρι Λευκάδας, για την γενναιόδωρη προσφορά του προς το Δήμο και τους κατοίκους της Λευκάδας. Ο κ. Πάλμος προχώρησε σε δωρεά του εντυπωσιακού δέντρου 14 μέτρων της κεντρικής πλατείας και του φωτισμού με πάνω από 30,000 φωτάκια, καθώς επίσης και των 400 δώρων που μοιράστηκαν στα παιδιά στην χριστουγεννιάτική εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου. Ευχαριστούμε τον κ. Λεωνίδα Πάλμο μέσα από την καρδιά μας για την γενναιοδωρία του και του ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία για αυτόν και την οικογένειά του.

  Δελτία Τύπου
3-01-2020."ΕΛΛΑΔΑ 2021": Υποβολή και αξιολόγηση προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα apply.greece202

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

"ΕΛΛΑΔΑ 2021": Υποβολή και αξιολόγηση προτάσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα apply.greece2021.gr.

Πατήστε ΕΔΩ,ΕΔΩ&ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
30-12-2019:Δελτίο Τύπου Χριστουγενιάτικης δράσης Κοινωνικών Δομών

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οι δράσεις των κοινωνικών δομών που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Πνευματικού Κέντρου

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
16-12-2019: Δελτίο Τύπου - Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδος, πραγματοποίησε Συναυλία της μπαντίνας

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
2-12-2019.Πρόσκληση συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κ Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Λευκάδας για το δελτίου τύπου πατήστε εδώ, για την Αίτηση εδώ.

  Δελτία Τύπου
27-11-2019.Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές- Οδοντιατρικές Εξετάσεις.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δωρεάν Προληπτικές Παιδιατρικές- Οδοντιατρικές Εξετάσεις

 Ο οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας υλοποιεί δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για παιδιά-μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Το κινητό πολυϊατρείο του Οργανισμού θα είναι στο δήμο Λευκάδας από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λευκάδας. Το πολυϊατρείο θα βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου Λευκάδας (πάρκινγκ έναντι Μαρίνας), από τις 08:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. Η δράση, υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας.

  Δελτία Τύπου
25-11-2019.Ενημέρωση για την έναρξη εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης περιοχής Αγ. Μηνά

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για την έναρξη εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης περιοχής Αγ. Μηνά στην πόλη της Λευκάδας.

Την Δευτέρα 25/11/2019,εγκαθείσταται η ανάδοχος εταιρεία του έργουανάπλασης της περιοχής του Αγ. Μηνά. Για τον λόγο αυτό,παρακαλούμε οι οδηγοί όλων των οχημάτων να μην παρκάρουν στην οδό Ευσταθίου Ζάκκα, από τη διασταύρωση (φούρνος Αργυρού-ζαχαροπλαστείο Σταύρακας), έως και την Πλατεία Αγίου Μηνά. Κύριο μέλημα όλων μας είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να παραδοθεί το έργο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Γνωρίζουμε ότι θα δημιουργηθεί όχληση από τη χρήση των μηχανημάτων του έργου και ανά διαστήματα θα επηρεασθεί η διέλευση οχημάτων και πεζών, ωστόσο, επισημαίνουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα έχει πολλαπλάσια οφέλη για όλους μας. Ευχαριστούμε προκαταβολικά τους συμπολίτες μας για την κατανόηση και την συνεργασία, τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

  Δελτία Τύπου
8-11-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Δήμος Λευκάδας μετά από διαβούλευση με σωματεία και πολίτες σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του νησιού με ανακυκλώσιμα υλικά, απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού για συλλογή ανακυκλώσιμων Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
8-11-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η εξέλιξη σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Λευκάδα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Πάγιο αίτημα από όλους τους φορείς και την κοινωνία της Λευκάδας αποτελούσε και αποτελεί η ίδρυση Πανεπιστημιακού τμήματος, το οποίο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις και να συμβάλλει στην παραγωγή επιστημόνων ειδικών στην περιφερειακή ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας.Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
8-11-2019 Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα συντονισμού αποβλήτων και Δημάρχου στη Λευκάδα.

Συνάντηση εργασίας και αυτοψία στο χώρο του ΧΑΔΑ και κατασκευής της ΜΟΠΑΚ στην Λευκάδα, είχε την Τετάρτη 6/11/19 ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος και ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Χαράλαμπος Καλός. Αντικείμενο αποτέλεσε η εξεύρεση άμεσης λύσης στο θέμα της μεταβατικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, έως την κατασκευή της ΜΟΠΑΚ, καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη νέα τροπολογία για τους φορείς διαχείρισης των αποβλήτων και τη συνεργασία του Υπουργείου και του Δήμου για την προώθηση της ανακύκλωσης.

  Δελτία Τύπου
30-10-2019.Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στο πλαίσιο της έναρξης δράσεων συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης ΜΙΟ-ECSDE (πρωτοβουλία MEdIES) και νησιωτικών και τουριστικών ΟΤΑ ο Δήμος Λευκάδας οργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στηνΑίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας τη Δευτέρα 4η Νοεμβρίου 2019 (17:15 - 20:30) με θέμα την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικά.Πατήστε ΕΔΩ, ΕΔΩ,ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 62Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by