ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

27-2-2021: Περιοριστικά μέτρα Covid-19 στο Δήμο Λευκάδας

Λευκάδα, 27/2/2021

Νέα περιοριστικά μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Πατήστε εδώ για το σχετικό Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
26-2-2021: Αναστολή λειτουργίας της λαϊκής αγοράς

Δήμος Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναστολή λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Λόγω της ένταξης του Δήμου Λευκάδας στο Επίπεδο Β, του αυξημένου κινδύνου, αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς το Σάββατο 27/2/ 2021, και έως τις 8/3/2021.

  Δελτία Τύπου
26-02-2021: Δελτίο Τύπου- Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζει τη κατάσταση ο Δήμος Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαράλαμπος Καλός: "Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζει τη κατάσταση ο Δήμος Λευκάδας"

Με αίσθημα ευθύνης ο Δήμος Λευκάδας συνεχίζει τις δράσεις και ενέργειες, με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο από τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
19-02-2021: Δωρεάν ασύρματο internet στη Λευκάδα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: "Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στη Λευκάδα για κατοίκους και επισκέπτες."

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης WiFi4EU. Με κεντρικό κόμβο το κτίριο του Διοικητήριου, το δίκτυο έχει την δυνατότητα παροχής ελεύθερου ίντερνετ στην ανατολική παραλία της Λευκάδας, από το Διοικητήριο έως την ξύλινη γέφυρα.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
19-02-2021: Δελτίο Τύπου - Τηλεδιάσκεψη Δασικών Χαρτών

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαράλαμπος Καλός για τους δασικούς χάρτες: "Ο δήμος μας χρήσιμος και ωφέλιμος στην υπεύθυνη ενημέρωση των δημοτών μας."

Την Τετάρτη 17/2/2021, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης την ανάρτηση των δασικών χαρτών για την ΠΕ Λευκάδας. Στην τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, που συντόνισε και την συζήτηση, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος ανάμεσα στους συμμετέχοντες με την κατάθεση των απόψεων και των προβληματισμών τους.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
12-02-2021.Έκτακτη σύγκλιση (ΣΤΟ)

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δελτίο Τύπου

Έκτακτη σύγκλιση (ΣΤΟ) Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λευκάδας για το Σχεδιασμό και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό.ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
02-02-2020.Σταθμός Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σταθμός Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων Η ίδρυση και λειτουργία του πρώτου σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στο Ιόνιο Πέλαγος, και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Λυγιάς, έχει πλέον ορατά, μετρήσιμα αποτελέσματα στους έξι μήνες λειτουργίας του.Πατήστε ΕΔΩ&ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
01-02-2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για θέση στην αγορά παραγωγών πρωτογενών προϊόντων γης, αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας στην πόλη της Λευκάδας θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 να προσκομίσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου (άδεια παραγωγού, προϊόντα που παράγονται ανά καλλιεργητική περίοδο κλπ) προκειμένου να γίνει η κατανομή τους στις υπάρχουσες θέσεις, με βάση την προβλεπόμενη μοριοδότηση.πατήστε ΕΔΩ,ΕΔΩ,&ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
22-01-2021.ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λευκάδας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των δράσεων του δήμου μας για την προαγωγή και προστασία της δημόσιας υγείας, ίδρυσε και λειτουργεί το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λευκάδας. Με αυτή την δομή μας, στοχεύουμε στην υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής της υγείας, στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών μας, παρέχοντας τους την δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού έλεγχου.Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
11-01-2021: Δελτίο Τύπου -Περιβαλλοντική κατάρτιση RECORD

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οργάνωση περιβαλλοντικής κατάρτισης

Ο Δήμος Λευκάδας στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Recycling strategies for the Coastal sustainable waste management towards R&D Innovation» και ακρωνύμιο «RE.CO.RD» που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2014 - 2020», διοργανώνει περιβαλλοντική κατάρτιση.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου και εδώ για το Πρόγραμμα Κατάρτισης

  Δελτία Τύπου
07-01-2021.Πρόγραμμα ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δήμος Λευκάδας: Πρόγραμμα ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ο Δήμος Λευκάδας στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων, οργανώνει πρόγραμμα συλλογής των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων. Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
07-01-2021.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Απόφαση Ένταξης του Δήμου Λευκάδας στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας είχε υποβάλει πρόταση στην πρόσκληση παρεμβάσεων δημοσίου χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 Περιοχής Κέρκυρας, Λευκάδας, Παξών της ANION A.A.E-OTA με την 275/29-7-2019 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου. Πατήστε ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 5 από 70Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by