ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

22-10-2019.Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την εξέγερση του 1819

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Δήμος Λευκάδας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την εξέγερση του 1819 εναντίον των Άγγλων, που ξέσπασε στο Σπανοχώρι με αφορμή την επιβολή έκτακτης βαριάς φορολογίαςγια τη διάνοιξη του διαύλου της Λευκάδας και, Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
21-10-2019.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω της επικείμενης τριήμερης απεργίας του σωματείου εργαζομένων της καθαριότητας παρακαλείσθε να μην εναποθέσετε απορρίμματα και ανακυκλώσιμα στους κάδους από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2019 (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη). Ο προγραμματισμένος καθαρισμός και απολύμανση των κάδων των απορριμμάτων μετατίθεται για την Παρασκευή 25/10/19. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

  Δελτία Τύπου
18-10-2019: Δελτίο Τύπου για Ανάπλαση στην οδό Γολέμη

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάπλαση παρτεριών στην οδό Γολέμη

Με την συνεργασία του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
16-10-2019.Τα αποτελέσματα των περιβαλλοντικών δράσεων στη Λευκάδα 12-13/10

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τα αποτελέσματα των περιβαλλοντικών δράσεων στη Λευκάδα 12-13/10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδας το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019. Σε συνεργασία με, Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
8-10-2019: Δελτίο Τύπου

Λευκαδα 8-10-2019

Την Τρίτη το πρωί υπήρξε πτώση μεγάλου κλώνου του πλάτανου στον Φρυά, κλείνοντας το οδόστρωμα. Η υπηρεσία μας ενημερώθηκε από δημότη και εντός ολίγου μετέβη στο σημείο και σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία, τεμάχισε το δέντρο και ελευθέρωσε το οδόστρωμα, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο, πατηστε εδω.

Από το Γραφείο Δημάρχου

  Δελτία Τύπου
8-10-2019.Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σε συνάντηση εργασίας με τον ΟΟΣΑ στα Ιωάννινα ο Δήμαρχος Λευκάδας

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρη Σκάλκου, συμμετείχε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
26-9-2019.Η Λευκάδα συμμετείχε στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η Λευκάδα συμμετείχε στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Λευκάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», η οποία αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
26-9-2019.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε στο Σιντζούκου της Ιαπωνίας η 30η επέτειος της αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεων Σιντζούκου και Λευκάδας, όπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Νίκη Κατωπόδη, αποδεχόμενοι την από 1ης Ιουλίου 2019 επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου του Σιντζούκου, κ. Kenichi Yoshizumi πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
18-9-2019.Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός

Στο περιθώριο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην μονάδα επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
17-9-2019. Δελτίο Τύπου

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες ώρες υποδοχής κοινού σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου καθώς και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

  Δελτία Τύπου
16-9-2019.Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού με τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας και τον Σύλλογο Φοιτητών Λευκάδας. Την τρέχουσα εβδομάδα ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ευτύχιος Ζουριδάκης, συναντήθηκαν,

Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
16-9-2019.Επίσκεψη Δημοτικής Αντιπροσωπείας από το Δήμο Λευκάδας στο Δήμο Οδησσού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Οδησσό της Ουκρανίας επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Ευτύχιος Ζουριδάκης συνοδευόμενος από την Σύμβουλο Πολιτισμού, Ιωάννα Φίλιππα, από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2019, προσκεκλημένοι του Δημάρχου Οδησσού, Gennadiy Trukhanov.Πατήστε εδω.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 6 από 62Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by