ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

29-08-2012: Δελτίο Τύπου Υπηρεσίας Ύδρευσης - Αποχέτευσης

Ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει τους Δημότες ότι, με την αρ. 150/27-4-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει εγκρίνει τον νέο Κανονισμό Ύδρευσης και με την αρ. 294/27-8-2012 απόφαση διαμορφώθηκαν τα πρόστιμα για τις παράνομες υδρεύσεις.

 Επειδή παρατηρούνται πολλά προβλήματα στο δίκτυο (παράνομες συνδέσεις, σύνδεση με αγωγούς διατομής μεγαλύτερης από τις επιτρεπόμενες, σύνδεση με καταθλιπτικούς αγωγούς, μετρητές που δεν είναι επισκέψιμοι ή ανύπαρκτοι, συνδέσεις πριν από το μετρητή κ.α), καλούνται οι Δημότες να αποκαταστήσουν την νομιμότητα σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου.

 Ο κανονισμός ισχύει από την ψήφισή του και οι υπηρεσίες του Δήμου είναι υποχρεωμένες να τον εφαρμόσουν άμεσα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στις Δημοτικές Ενότητες.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
24-08-2012: Δελτίο Τύπου

  Χθες τις 2 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε ο Δήμος ότι ξέσπασε πυρκαγιά στο χώρο του ΧΑΔΑ του Δήμου Λευκάδας με τέσσερις (4) κύριες εστίες σε διαφορετικά σημεία (πιθανώς εμπρησμός), τα οποία βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και των υπηρεσιών του Δήμου με δύο μηχανήματα JCB, μια μπουλντόζα, 2 αποφρακτικά, 1 πλυντήριο, 2 πυροσβεστικά οχήματα και φορτηγά. Ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Προϊστάμενος Τμήματος Καθαριότητας, χειριστές και υπάλληλοι του Δήμου βρεθήκαν ευθύς εξαρχής στο μέτωπο των επιχειρήσεων μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα. Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας διέθεσε την ερπιστριοφόρα μπουλντόζα για την επιχωμάτωση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
20-08-2012: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
01-08-2012: Ενημέρωση Δημοτών

 Οι λογαριασμοί Ύδρευσης - Αποχέτευσης που εκδόθηκαν και αφορούν τον Γ΄ τομέα της πόλης της Λευκάδας είναι για περίοδο κατανάλωσης από 1-9-2010 έως 31-8-2011 (Γ΄ τετράμηνο 2010, Α΄ τετράμηνο 2011 και Β΄ τετράμηνο 2011).

 Σας ενημερώνουμε ότι κατά την έκδοση των προηγούμενων λογαριασμών, εκ παραδρομής, και συγκεκριμένα για το Γ΄ τετράμηνο 2010 και Α΄ τετράμηνο 2011, δεν χρεώθηκε το πάγιο των 4,00 € για την ύδρευση και το ποσό που αντιστοιχεί στην αποχέτευση με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου. Τα ποσά αυτά αναφέρονται ως "ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ" στον τελευταίο λογαριασμό ύδρευσης -αποχέτευσης του Γ΄ τομέα της πόλης και για την περίοδο της κατανάλωσης Γ΄ τετραμήνου 2011.

 Η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου (υπεύθυνος κ Ν. Ζαβιτσάνος) μπορεί να σας ενημερώσει αναλυτικά για τα ποσά.

Ζητάμε την συγγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας για το θέμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
01-08-2012: Δελτίο Τύπου

 Ο Δήμος Λευκάδας έθεσε υπό την αιγίδα του την επανέκδοση του έργου “ΦΩΤΕΙΝΟΣ” σε ποίηση Αρ. Βαλαωρίτη και μουσική Διονύση Γράψα.

 Επίσης εκδόθηκαν τα έργα "ΑΙΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ" σε ποίηση Γιάννη Αθηνιώτη και μουσική Διονύση Γράψα και "ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ στην ΛΕΥΚΑΔΑ" με 19 τραγούδια της Λευκάδας σε μουσική επεξεργασία και μελοποίηση του Παναγιώτη Φίλιππα.

 Τα έργα εκδόθηκαν με την ευγενική χορηγία της τεχνικής εταιρείας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε” του συμπατριώτη μας Γ. Βλάχου.

 Τα έργα αυτά συμβάλλουν ώστε να νιώσουμε όλοι μας την αξία και τη σημασία της λαϊκής μας παράδοσης, να γνωρίσουμε τους δημιουργούς, τη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας και να μείνουν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Κώστας Α. Αραβανής

Δήμαρχος Λευκάδας και Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

 

 

 

Πατήστε εδώ γα να δείτε το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
20-07-2012: Δελτίο Τύπου Δήμου Λευκάδας

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
05-07-2012: 199 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για 5μηνη απασχόληση στον Δήμο Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας σε συνεργασία με την ΜΚΟ Equal Society πρόκειται να προκηρύξει 199 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για 5μηνη απασχόληση στο Δήμο. Η αμοιβή είναι 625,00€ καθαρά με πλήρη ασφάλιση.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
06-06-2012: Ανακύκλωση χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού

 Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας του Περιβάλλοντος ο Δήμος Λευκάδας ξεκίνησε την τοποθέτηση ειδικών κάδων ανακύκλωσης χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού στην οδό Γολέμη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
28-05-2012: Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 4-12 ετών

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ηλικίας 4-12 Ετών

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
16-05-2012: Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ

Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ – τα προβλήματα των Δήμων εν μέσω προεκλογικής περιόδου και ο κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
30-30-2012: ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ για το ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ύψους 32,2 εκ.€

  Πέντε νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 32,2 εκατ.€ εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ (Περιφέρειας και ΕΠΠΕΡΡΑ) και συγκεκριμένα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
30-03-2012: Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στο Δήμο Λευκάδας

  Tην Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας  στην Ελλάδα κ. Du Qiwen συνοδευόμενο από τη Μορφωτική Ακόλουθο κα Cheng, τον Εμπορικό Σύμβουλο Sun Liwei και το Γραμματέα Shen Jian.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 62 από 63Πρώτη   Προηγούμενη   54  55  56  57  58  59  60  61  [62]  63  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by