ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

12-11-2012: Αντιστεκόμαστε στις "ΛΙΣΤΕΣ", στην "ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ" και στην διάλυση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

                           Λευκάδα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αντιστεκόμαστε στις "ΛΙΣΤΕΣ", στην "ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ"
και στην διάλυση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ  Με την πρόσφατη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 και την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2013 μπαίνει  οριστικό τέλος στην λειτουργία των Δήμων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  Η Αυτοδιοίκηση αυτά τα δύο χρόνια σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος περικοπών ακόμα και για ανελαστικές δαπάνες. Περικοπές που υπερβαίνουν το 60%.
  Παρά τις διαβεβαιώσεις και εξαγγελίες ότι η Αυτοδιοίκηση αποτελεί το προπύργιο για την κοινωνική συνοχή με δράσεις, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις υπέρ των πολιτών, σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται, για ακόμη μια φορά δέχεται το καταλυτικό κτύπημα:                                                               

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
08-11-2012: Εστίες πυρκαγιών στη χωματερή του Δήμου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
08-11-2012: Δελτίο Τύπου Δημοτικού Συμβουλίου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδας συνεδρίασε εκτάκτως σε πλήρη σύνθεση σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 2:30 μμ, μετά την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του συναδέλφου Κονιδάρη Κυριάκου.

 Ο Κυριάκος Κονιδάρης διακρίθηκε στον εργασιακό του χώρο, υπηρέτησε με αγάπη και πάθος την Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένο Δημοτικός Σύμβουλος και ως πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ελλομένου.

 Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην κηδεία του.
  2. Να κυματίσει μεσίστια η σημαία στην Δ.Ε. Ελλομένου την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.
  3. Την ίδια ημέρα να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της Δ.Ε. Ελλομένου.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του.
  5. Να εκφραστούν συλλυπητήρια στους οικείους του.
  6. Να διατεθεί το ποσό των 1.500,00 ευρώ εξ ημισείας στο Γηροκομείο Λευκάδας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στη μνήμη του εκλιπόντος.
  7. Να δημοσιευθεί η παρούσα απόφαση στον Τοπικό Τύπο.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λευκάδας

  Δελτία Τύπου
30-10-2012: Συγκέντρωση της δημοτικής αρχής με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

 Την Παρασκευή 26-10-2012 ο Δήμαρχος κάλεσε σε συγκέντρωση τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και στο πράσινο και τους εξέφρασε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών τις θερμές ευχαριστίες για την προσπάθεια που καταβάλουν για ένα καθαρό Δήμο, κάτω από συνθήκες πολύ δύσκολες με την εφαρμοζόμενη δημοσιονομική πολιτική (περικοπές αποδοχών, περικοπές προσλήψεων οχταμηνιτών).

 Επίσης τόνισε στους εργαζόμενους ότι η Δημοτική Αρχή θα διατηρήσει την καθαριότητα ως δημόσια παρεχόμενη υπηρεσία και δεν θα φέρει πρόταση για την ιδιωτικοποίησή της.

 Τέλος γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια και εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις μετάταξης προς τον Δήμο μας για την ενίσχυσή του με προσωπικό στην καθαριότητα.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
27-09-2012: Δελτίο Τύπου

 Σύμφωνα με το αριθμ. 34.4.1/25-9-2012 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Λευκάδας για την χρηματοδότηση του έργου «Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης», προϋπολογισμού 430.500,00 €.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
25-09-2012: Δελτίο τύπου για το Λαογραφικό Μουσείο Καβάλου

                       
                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
    Το “Κοντομίχειο” Λαογραφικό Μουσείο του Καβάλου της Δ.Ε Σφακιωτών λειτούργησε για το κοινό από το καλοκαίρι του 2004.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
18-09-2012: 'Εγκριση δανείου για την εξόφληση χρεών παρελθόντων ετών

 

                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 30-8-2012 το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αποφάσισε την έγκριση δανείου προς το Δήμο Λευκάδας συνολικού ποσού 7.742.062€ για την εξόφληση των χρεών παρελθόντων ετών του Δήμου σε 401 δικαιούχους (προμηθευτές, εργολάβους, μελετητές, τον Σύνδεσμο Ύδρευσης και ιδιώτες), ποσό που σ' αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης θα ενισχύσει την τοπική αγορά και τους ντόπιους επαγγελματίες.   

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
14-09-2012: Δελτίο Τύπου

 Οι υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων από την τριήμερη κακοκαιρία για την οποία ενημερωθήκαμε από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

 Ζητάμε από τους πολίτες από την πλευρά τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
10-09-2012: Δελτίο τύπου για χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α. πράξης

                                                                                               Λευκάδα, 10 Σεπτέμβρη 2012
 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
29-08-2012: Δελτίο Τύπου Υπηρεσίας Ύδρευσης - Αποχέτευσης

Ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει τους Δημότες ότι, με την αρ. 150/27-4-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει εγκρίνει τον νέο Κανονισμό Ύδρευσης και με την αρ. 294/27-8-2012 απόφαση διαμορφώθηκαν τα πρόστιμα για τις παράνομες υδρεύσεις.

 Επειδή παρατηρούνται πολλά προβλήματα στο δίκτυο (παράνομες συνδέσεις, σύνδεση με αγωγούς διατομής μεγαλύτερης από τις επιτρεπόμενες, σύνδεση με καταθλιπτικούς αγωγούς, μετρητές που δεν είναι επισκέψιμοι ή ανύπαρκτοι, συνδέσεις πριν από το μετρητή κ.α), καλούνται οι Δημότες να αποκαταστήσουν την νομιμότητα σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου.

 Ο κανονισμός ισχύει από την ψήφισή του και οι υπηρεσίες του Δήμου είναι υποχρεωμένες να τον εφαρμόσουν άμεσα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στις Δημοτικές Ενότητες.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
24-08-2012: Δελτίο Τύπου

  Χθες τις 2 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε ο Δήμος ότι ξέσπασε πυρκαγιά στο χώρο του ΧΑΔΑ του Δήμου Λευκάδας με τέσσερις (4) κύριες εστίες σε διαφορετικά σημεία (πιθανώς εμπρησμός), τα οποία βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και των υπηρεσιών του Δήμου με δύο μηχανήματα JCB, μια μπουλντόζα, 2 αποφρακτικά, 1 πλυντήριο, 2 πυροσβεστικά οχήματα και φορτηγά. Ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Προϊστάμενος Τμήματος Καθαριότητας, χειριστές και υπάλληλοι του Δήμου βρεθήκαν ευθύς εξαρχής στο μέτωπο των επιχειρήσεων μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα. Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας διέθεσε την ερπιστριοφόρα μπουλντόζα για την επιχωμάτωση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
20-08-2012: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 70 από 72Πρώτη   Προηγούμενη   63  64  65  66  67  68  69  [70]  71  72  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by