ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

30-10-2012: Συγκέντρωση της δημοτικής αρχής με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

 Την Παρασκευή 26-10-2012 ο Δήμαρχος κάλεσε σε συγκέντρωση τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και στο πράσινο και τους εξέφρασε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών τις θερμές ευχαριστίες για την προσπάθεια που καταβάλουν για ένα καθαρό Δήμο, κάτω από συνθήκες πολύ δύσκολες με την εφαρμοζόμενη δημοσιονομική πολιτική (περικοπές αποδοχών, περικοπές προσλήψεων οχταμηνιτών).

 Επίσης τόνισε στους εργαζόμενους ότι η Δημοτική Αρχή θα διατηρήσει την καθαριότητα ως δημόσια παρεχόμενη υπηρεσία και δεν θα φέρει πρόταση για την ιδιωτικοποίησή της.

 Τέλος γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια και εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις μετάταξης προς τον Δήμο μας για την ενίσχυσή του με προσωπικό στην καθαριότητα.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
27-09-2012: Δελτίο Τύπου

 Σύμφωνα με το αριθμ. 34.4.1/25-9-2012 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Λευκάδας για την χρηματοδότηση του έργου «Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης», προϋπολογισμού 430.500,00 €.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
25-09-2012: Δελτίο τύπου για το Λαογραφικό Μουσείο Καβάλου

                       
                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
    Το “Κοντομίχειο” Λαογραφικό Μουσείο του Καβάλου της Δ.Ε Σφακιωτών λειτούργησε για το κοινό από το καλοκαίρι του 2004.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
18-09-2012: 'Εγκριση δανείου για την εξόφληση χρεών παρελθόντων ετών

 

                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 30-8-2012 το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αποφάσισε την έγκριση δανείου προς το Δήμο Λευκάδας συνολικού ποσού 7.742.062€ για την εξόφληση των χρεών παρελθόντων ετών του Δήμου σε 401 δικαιούχους (προμηθευτές, εργολάβους, μελετητές, τον Σύνδεσμο Ύδρευσης και ιδιώτες), ποσό που σ' αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης θα ενισχύσει την τοπική αγορά και τους ντόπιους επαγγελματίες.   

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
14-09-2012: Δελτίο Τύπου

 Οι υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων από την τριήμερη κακοκαιρία για την οποία ενημερωθήκαμε από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

 Ζητάμε από τους πολίτες από την πλευρά τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
10-09-2012: Δελτίο τύπου για χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α. πράξης

                                                                                               Λευκάδα, 10 Σεπτέμβρη 2012
 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
29-08-2012: Δελτίο Τύπου Υπηρεσίας Ύδρευσης - Αποχέτευσης

Ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει τους Δημότες ότι, με την αρ. 150/27-4-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει εγκρίνει τον νέο Κανονισμό Ύδρευσης και με την αρ. 294/27-8-2012 απόφαση διαμορφώθηκαν τα πρόστιμα για τις παράνομες υδρεύσεις.

 Επειδή παρατηρούνται πολλά προβλήματα στο δίκτυο (παράνομες συνδέσεις, σύνδεση με αγωγούς διατομής μεγαλύτερης από τις επιτρεπόμενες, σύνδεση με καταθλιπτικούς αγωγούς, μετρητές που δεν είναι επισκέψιμοι ή ανύπαρκτοι, συνδέσεις πριν από το μετρητή κ.α), καλούνται οι Δημότες να αποκαταστήσουν την νομιμότητα σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Ύδρευσης του Δήμου.

 Ο κανονισμός ισχύει από την ψήφισή του και οι υπηρεσίες του Δήμου είναι υποχρεωμένες να τον εφαρμόσουν άμεσα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στις Δημοτικές Ενότητες.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Δελτία Τύπου
24-08-2012: Δελτίο Τύπου

  Χθες τις 2 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε ο Δήμος ότι ξέσπασε πυρκαγιά στο χώρο του ΧΑΔΑ του Δήμου Λευκάδας με τέσσερις (4) κύριες εστίες σε διαφορετικά σημεία (πιθανώς εμπρησμός), τα οποία βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και των υπηρεσιών του Δήμου με δύο μηχανήματα JCB, μια μπουλντόζα, 2 αποφρακτικά, 1 πλυντήριο, 2 πυροσβεστικά οχήματα και φορτηγά. Ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Προϊστάμενος Τμήματος Καθαριότητας, χειριστές και υπάλληλοι του Δήμου βρεθήκαν ευθύς εξαρχής στο μέτωπο των επιχειρήσεων μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα. Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας διέθεσε την ερπιστριοφόρα μπουλντόζα για την επιχωμάτωση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
20-08-2012: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
01-08-2012: Ενημέρωση Δημοτών

 Οι λογαριασμοί Ύδρευσης - Αποχέτευσης που εκδόθηκαν και αφορούν τον Γ΄ τομέα της πόλης της Λευκάδας είναι για περίοδο κατανάλωσης από 1-9-2010 έως 31-8-2011 (Γ΄ τετράμηνο 2010, Α΄ τετράμηνο 2011 και Β΄ τετράμηνο 2011).

 Σας ενημερώνουμε ότι κατά την έκδοση των προηγούμενων λογαριασμών, εκ παραδρομής, και συγκεκριμένα για το Γ΄ τετράμηνο 2010 και Α΄ τετράμηνο 2011, δεν χρεώθηκε το πάγιο των 4,00 € για την ύδρευση και το ποσό που αντιστοιχεί στην αποχέτευση με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου. Τα ποσά αυτά αναφέρονται ως "ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ" στον τελευταίο λογαριασμό ύδρευσης -αποχέτευσης του Γ΄ τομέα της πόλης και για την περίοδο της κατανάλωσης Γ΄ τετραμήνου 2011.

 Η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου (υπεύθυνος κ Ν. Ζαβιτσάνος) μπορεί να σας ενημερώσει αναλυτικά για τα ποσά.

Ζητάμε την συγγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας για το θέμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
01-08-2012: Δελτίο Τύπου

 Ο Δήμος Λευκάδας έθεσε υπό την αιγίδα του την επανέκδοση του έργου “ΦΩΤΕΙΝΟΣ” σε ποίηση Αρ. Βαλαωρίτη και μουσική Διονύση Γράψα.

 Επίσης εκδόθηκαν τα έργα "ΑΙΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ" σε ποίηση Γιάννη Αθηνιώτη και μουσική Διονύση Γράψα και "ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ στην ΛΕΥΚΑΔΑ" με 19 τραγούδια της Λευκάδας σε μουσική επεξεργασία και μελοποίηση του Παναγιώτη Φίλιππα.

 Τα έργα εκδόθηκαν με την ευγενική χορηγία της τεχνικής εταιρείας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε” του συμπατριώτη μας Γ. Βλάχου.

 Τα έργα αυτά συμβάλλουν ώστε να νιώσουμε όλοι μας την αξία και τη σημασία της λαϊκής μας παράδοσης, να γνωρίσουμε τους δημιουργούς, τη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας και να μείνουν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Κώστας Α. Αραβανής

Δήμαρχος Λευκάδας και Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

 

 

 

Πατήστε εδώ γα να δείτε το Δελτίο Τύπου

  Δελτία Τύπου
20-07-2012: Δελτίο Τύπου Δήμου Λευκάδας

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 72 από 74Πρώτη   Προηγούμενη   65  66  67  68  69  70  71  [72]  73  74  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by