ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

16-03-2020: Περιορισμός λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας για προληπτικούς λόγους.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περιορισμός λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας για προληπτικούς λόγους. Με απόφαση του Δήμου μας και στο πλαίσιο της λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της διασποράς του Κορωνοϊού ,( covid-19), περιορίζεται από σήμερα η λειτουργία ΟΛΩΝ των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας, έως και την 27 Μαρτίου 2020.Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, μέσω τηλεφώνου-ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ΦΑΞ. ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις
16-03-2020.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΟΜ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΟΜ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών και των υπαλλήλων από την συνεχώς αυξανόμενη εξάπλωση της επιδημίας του Κορονοϊού και στην Χώρα μας, ανακοινώνεται σε όλους τους πολίτες και μηχανικούς οι τρόποι πλήρους εξυπηρέτησής τους, χωρίς να απαιτείται η είσοδός τους στην Υπηρεσία Δόμησης και η φυσική τους παρουσία στα γραφεία των υπαλλήλων. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες να δείξουν κατανόηση για το επιβαλλόμενο μέτρο και να ακολουθήσουν την παρούσα οδηγία για το καλό όλων, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν.Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
16-03-2020.Αναστολή και περιορισμός της λειτουργίας της ΔΕΠΟΚΑΛ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναστολή και περιορισμός της λειτουργίας της ΔΕΠΟΚΑΛ για προληπτικούς λόγους. Με απόφαση της ΔΕΠΟΚΑΛ και στα πλαίσια λήψης μέτρων προφύλαξης του κορονοϊούCovid– 19 έχει ανασταλεί η λειτουργία των προγραμμάτων ‘’Άθλησης για Όλους’’, Παιδικού και Βρεφικού σταθμού καθώς και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Από σήμερα περιορίζεται η λειτουργία των υπηρεσιών της Διοίκησης της ΔΕΠΟΚΑΛ έως και την 27 Μαρτίου 2020. Εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά, χωρίς φυσική παρουσία, μέσω τηλεφώνων, e-mail και fax. Τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες είναι: Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
16-03-2020:Ανακοίνωση λειτουργίας ΥΔΟΜ Δήμου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΟΜ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών και των υπαλλήλων από την συνεχώς αυξανόμενη εξάπλωση της επιδημίας του Κορονοϊού και στην Χώρα μας, ανακοινώνεται σε όλους τους πολίτες και μηχανικούς οι τρόποι πλήρους εξυπηρέτησής τους, χωρίς να απαιτείται η είσοδός τους στην Υπηρεσία Δόμησης και η φυσική τους παρουσία στα γραφεία των υπαλλήλων

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση.

  Ανακοινώσεις
16-03-2020.Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - για επίδομα στέγασης και αναστολή προθεσμιών διαδικασίας χορήγησης επιδόματος γέννησης. Ενημερώνουμε τους δικαιούχους ότι σύμφωνα με τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
16-03-2020: Ανακοίνωση για Ελάχιστο Εγγυημ. Εισόδημα - Επίδομα Στέγασης - Γέννησης

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - για επίδομα στέγασης και αναστολή προθεσμιών διαδικασίας χορήγησης επιδόματος γέννησης.

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις
13-03-2020.« Έκτακτα μέτρα για την καθαριότητα των Δημοτικών κτιρίων»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

« Έκτακτα μέτρα για την καθαριότητα των Δημοτικών κτιρίων»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ορίζουμε τις κάτωθι υπαλλήλους του Δήμου Λευκάδας του κλάδου ΥΕ Εργατριών Καθαριότητας Εσωτερικών χώρων για τον καθαρισμό των Δημοτικών κτιρίων ως ακολούθως.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
13-03-2020.Ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου για το κοινό σύμφωνα με τις δ/ξεις του »

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου για το κοινό.

Ορίζουμε το ωράριο λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας για το κοινό, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Β΄/11.3.2020), σχετικά με «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», (παρ. 7 αρθρο 5)ως ακολούθως:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
13-03-2020: Ανακοίνωση για παιδικές χαρές

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (covid-19), σας γνωρίζουμε ότι κλείνουν οι παιδικές χαρές του Δήμου μας εως και την 25η Μαρτίου. Είναι ώρα ευθύνης για όλους ατομική και συλλογική.

                                                                                                        ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Ανακοινώσεις
13-03-2020:Ανακοίνωση για ωράριο λειτουργίας κοινού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε ότι, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ.Β΄/11.3.2020), σχετικά με «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση.

  Ανακοινώσεις
Σελίδα 10 από 80Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by