ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

26-03-2020: Ανακοίνωση από το Τμήμα Καθαριότητας Δήμου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ παρακαλεί όλους τους δημότες να μην ρίχνουν τα γάντια μιας χρήσης και τις προστατευτικές μάσκες στους κάδους ανακύκλωσης

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση.

  Ανακοινώσεις
20-03-2020« Έκτακτα μέτρα για τους προαύλιους χώρους των σχολείων»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

« Έκτακτα μέτρα για τους προαύλιους χώρους των σχολείων»

Ορίζουμε τους κάτωθι υπαλλήλους του Δήμου Λευκάδας, του κλάδου ΔΕ Σχολικών Φυλάκων, ως υπεύθυνους για την απομάκρυνση των παιδιών τα οποία συναθροίζονται στους προαύλιους χώρους των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά τις απογευματινές ώρες από 15:00 έως 20:00, ως ακολούθως Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
20-03-2020: Ανακοίνωση για Λαϊκή Αγορά

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά, σχετικά με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις
20-03-2020.“Καθορισμός χώρων και ημερών τέλεσης πολιτικών γάμων»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

“Καθορισμός χώρων και ημερών τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δήμο Λευκάδας»

Ορίζουμε για την τέλεση των πολιτικών γάμων για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λευκάδας: Α) Ως ημέρα τέλεσης των πολιτικών γάμων Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
18-03-2020: Ανακοίνωση - Δήμος κοντά στον πολίτη

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΡΑ:

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις
17-03-2020.ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αποφασίζουμε

1. Προσδιορίζουμε τον αριθμό των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Δήμο Λευκάδας και οι οποίοι μπορούν να παρίστανται καθημερινά για παροχή εργασίας εκ περιτροπής ανά δύο (2) εργάσιμες ημέρες έως 31-03-2020, στις Δ/νσεις και τα Αυτοτελή Τμήματα στο Δήμο Λευκάδας σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 5 της από 11-3-2020 ΠΝΠ και της υπ΄αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/109/οικ.8000/16-03-2020 εγκ. Υπουργείου Εσωτερικών, ως ακολούθως:πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
17-03-2020.Ανακοίνωση

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Μηνιαία κατάθεση ενσήμων στο ΙΚΑ γίνεται ηλεκτρονικά και δεν απαιτεί έντυπη δήλωση.

  Ανακοινώσεις
16-03-2020: Περιορισμός λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας για προληπτικούς λόγους.

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περιορισμός λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας για προληπτικούς λόγους. Με απόφαση του Δήμου μας και στο πλαίσιο της λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της διασποράς του Κορωνοϊού ,( covid-19), περιορίζεται από σήμερα η λειτουργία ΟΛΩΝ των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας, έως και την 27 Μαρτίου 2020.Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, μέσω τηλεφώνου-ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ΦΑΞ. ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

  Ανακοινώσεις
16-03-2020.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΟΜ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΔΟΜ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών και των υπαλλήλων από την συνεχώς αυξανόμενη εξάπλωση της επιδημίας του Κορονοϊού και στην Χώρα μας, ανακοινώνεται σε όλους τους πολίτες και μηχανικούς οι τρόποι πλήρους εξυπηρέτησής τους, χωρίς να απαιτείται η είσοδός τους στην Υπηρεσία Δόμησης και η φυσική τους παρουσία στα γραφεία των υπαλλήλων. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες να δείξουν κατανόηση για το επιβαλλόμενο μέτρο και να ακολουθήσουν την παρούσα οδηγία για το καλό όλων, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν.Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
16-03-2020.Αναστολή και περιορισμός της λειτουργίας της ΔΕΠΟΚΑΛ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναστολή και περιορισμός της λειτουργίας της ΔΕΠΟΚΑΛ για προληπτικούς λόγους. Με απόφαση της ΔΕΠΟΚΑΛ και στα πλαίσια λήψης μέτρων προφύλαξης του κορονοϊούCovid– 19 έχει ανασταλεί η λειτουργία των προγραμμάτων ‘’Άθλησης για Όλους’’, Παιδικού και Βρεφικού σταθμού καθώς και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Από σήμερα περιορίζεται η λειτουργία των υπηρεσιών της Διοίκησης της ΔΕΠΟΚΑΛ έως και την 27 Μαρτίου 2020. Εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά, χωρίς φυσική παρουσία, μέσω τηλεφώνων, e-mail και fax. Τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες είναι: Πατήστε ΕΔΩ.

  Ανακοινώσεις
Σελίδα 11 από 81Πρώτη   Προηγούμενη   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by