Δήμος Λευκάδας - Novoville!

Ανάφερε προβλήματα καθημερινότητας, πες την άποψη σου, κάνε την πόλη σου καλύτερη!

Το Novoville είναι μια πλατφόρμα ενεργοποίησης πολιτών που γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στους πολίτες και τους Δήμους που ζουν. Το novoville φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει όλους μας ώστε να αλλάξουμε μαζί τις πόλεις μας!
Με το novoville έχετε όλη την πόλη στο κινητό σας. Μπορείτε να δηλώσετε με εύκολο και γρήγορο τρόπο προβλήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, να εκφράσετε την άποψη σας & να συν-δημιουργήσετε το μέλλον της γειτονιάς σας απαντώντας σε σύντομες δημοσκοπήσεις για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Έχετε πανεύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην πόλη σας ή σε κάποια άλλη που απλά επισκέπτεστε. Όλα αυτά με διαδραστικούς χάρτες που επιτρέπουν γρήγορη πλοήγηση σε όλα τα σημεία. 

Αν η πόλη σας είναι συμβατή με το novoville τότε όλες σας οι αναφορές και αιτήσεις φτάνουν ζωντανά στο διαχειριστικό τους σύστημα. Αυτό τους βοηθά να γίνουν πιο αποδοτικοί και άμεσα ανταποκρίσιμοι στην διαχείριση των θεμάτων που σας αφορούν. Οποιαδήποτε αλλαγή σε κάποιο από τα αιτήματα σας φθάνει απευθείας στο κινητό σας με ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις.

Με το Novoville μπορείτε για πρώτη φορά:

– Να δηλώσετε με 5 απλά βήματα λακκούβες, προβληματική οδική σήμανση, δημόσιο φωτισμό που δεν λειτουργεί καθώς και δεκάδες άλλα προβλήματα που συναντάτε καθημερινά και να ενημερώνεστε για την πρόοδο επίλυσης τους.

– Να συνδράμετε για πρώτη φορά στην διαμόρφωση των αποφάσεων που επηρεάζουν την γειτονιά σας. Απλά απαντήστε σε σύντομες δημοσκοπήσεις που ρωτούν την γνώμη σας!

– Βρείτε γρήγορα σημεία ενδιαφέροντος όπως φαρμακεία, βενζινάδικα, ΚΕΠ κλπ. και πλοηγηθείτε σε αυτά με ακρίβεια.

– Επικοινωνήστε απευθείας με τις δημοτικές υπηρεσίες.

– Ενημερωθείτε εύκολα για εκδηλώσεις, ανακοινώσεις και σημαντικές ενημερώσεις μόνο για τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Κατεβάστε την εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store.